by Bar events

Freelance Event Manager

  • “Een event organiseren vind ik heel leuk alleen is het niet mijn dagelijkse werk. Barbara heeft me geholpen met hoe ik het event moest aanpakken, kritische vragen gesteld en diverse leveranciertips gegeven. Als laatste hebben we samen het gehele draaiboek doorgenomen en voelde ik me sterk om het event uit te voeren. Het event was een succes”.

  • “Zo fijn dat Barbara denkt in oplossingen en dat ze tot het uiterste gaat om het beste uit het event te halen. Voor haar is een event een belangrijk onderdeel in de communicatiemix en ze heeft gezorgd dat hier 1 lijn in zat. Onze klanten praten nu nog over ons event, dat was zonder de expertise van by Bar events niet gelukt”.

  • “Barbara is een gepassioneerde producer die altijd het hoofd koel houdt. Het is prettig werken en we zijn super blij met het resultaat wat we gezamenlijk hebben neergezet”.

Wij hebben een groot netwerk en een schat aan ideëen, wij kijken er naar uit deze te concretiseren binnen uw bedrijf. Wij combineren graag het zakelijke met het aangename. Door de ruime ervaring en de aanwezige kennis kunnen wij deskundig maatwerk leveren. Wij vinden datgene waar u naar op zoek bent. Van verrassende locaties tot de bijzondere aankleding en van overgetelijke entertainment tot een passende culinaire invulling.

Wij zorgen voor heldere communicatie zodat het organisatietraject volgens de verwachting verloopt. Een by Bar event is pas af als er aan alles is gedacht. De kracht zit immers vaak in de kleine details en de persoonlijke aandachtspunten.

Of het nu gaat om het organiseren van een project, overbrugging van een verlofperiode of extra ondersteuning in drukke tijden – by Bar events springt snel en efficiënt in.

 
 
Laten we elkaar ontmoeten!

Wij leren u graag kennen. Nodig ons uit voor een kopje
koffie en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!