by Bar events

Diensten

Barbara van by Bar events heeft jarenlange ervaring met het organiseren van evenementen zoals relatie events, incentives, congressen, festivals en meer. Van het doorlopen van een draaiboek met een extra paar ogen tot het organiseren van personeelsfeesten van grote omvang of coaching op organisatorisch gebied: ze weet precies wat er nodig is voor het organiseren van een succesvol event.

Freelance eventmanagement

by Bar events weet altijd precies datgene te vinden wat een evenement bijzonder maakt. Het uitgangspunt is het uitdragen van de signatuur van het bedrijf. De kracht van een event zit in de verrassende details en de persoonlijke aandacht. Lees meer over by Bar events als freelance eventmanager.

Lees meer

 

Coaching

Binnen de verschillende werkzaamheden door de jaren heen heeft by Bar events veel ervaring en kennis opgedaan. Wil je iemand spreken die kritische vragen stelt? Of wil je het beste uit je event halen door te sparren met een ervaren eventmanager? by Bar events werkt naast freelance eventmanager ook als coach on de job bij evenementen. Lees meer over by Bar events als coach.

Lees meer

Laten we elkaar ontmoeten!

Wij leren u graag kennen. Nodig ons uit voor een kopje
koffie en dan kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!